Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deel personeel Meyer Werft in quarantaine na coronafeestje

PAPENBURG

Een aantal leden van de bedrijfsleiding van de Meyer Werft in Papenburg en vrijwel de complete ondernemingsraad is in corona quarantaine. Ook directeur Tim Meyer is in quarantaine gegaan. Dat melden de Neue Osnabrücker Zeitung en NDR.

1 / 1
Deel bedrijfsleiding en OR Meyer in quarantaine (foto: Schuttevaer)

Deel bedrijfsleiding en OR Meyer in quarantaine (foto: Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook