Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaartschip vaart op kano

GRIESHEIM

Een binnenvaartschip heeft woensdag 20 mei rond half acht in de ochtend op de Main een man in een kano aangevaren. De man kwam met de schik vrij, er vielen geen gewonden.

1 / 1
De sluis bij Griesheim (Foto CC)

De sluis bij Griesheim (Foto CC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Tja, Frankfurt op steenworp afstand, Een volk wat een stuk vrijheid terug kreeg. ( Woensdag namiddag de Mainufer lag weer mudje vol met mensen. ) Waterfietsen, kano’s, en de nieuwste hit de S.U.P.er. Staand peddelen . Daar tussen door proberen wij beroepsvaart onze vaargeul te volgen. Als iedereen oplet, halen we zonder letsel einde jaar.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook