Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Imperial maakt zich ook los van Multinaut

Keulen

Na de verkoop van de binnenvaarttak aan het Keulse havenbedrijf Häfen und Güterverkehr Köln (HGK) maakt de rederij Imperial zich ook los van de Oostenrijkse rederij Multinaut. Imperial had 90% aandeel in het bedrijf met kantoren in Wenen en Regensburg.

1 / 1
Multinaut is hoofdzakelijk actief op de Rijn, Main en Donau met 25 schepen van 750 tot 2900 ton.

Multinaut is hoofdzakelijk actief op de Rijn, Main en Donau met 25 schepen van 750 tot 2900 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook