Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Cruise- en rondvaartbedrijven luiden noodklok over coronacrisis

Amsterdam

De passagiersvaart in Nederland, met bijvoorbeeld riviercruises en rondvaartboten, heeft buitengewoon veel last van de coronacrisis. Veel ondernemers maken zich grote zorgen over het voortbestaan van hun bedrijven en vinden dat de overheid meer moet doen om de sector te hulp te schieten. ‘Er dreigt een kaalslag. Misschien wel een Amsterdam zonder rondvaartboten’, aldus een bezorgde ondernemer.

1 / 1
'Het wordt een bloedbad. We mogen niet varen en er zijn gewoon geen toeristen, geen evenementen. Je kunt niets beginnen zolang het toerisme stil blijft liggen. Dit is echt heel serieus. Je gaat echt naar nul.' (Foto Blue Boat)

'Het wordt een bloedbad. We mogen niet varen en er zijn gewoon geen toeristen, geen evenementen. Je kunt niets beginnen zolang het toerisme stil blijft liggen. Dit is echt heel serieus. Je gaat echt naar nul.' (Foto Blue Boat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook