Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Slepers Bremerhaven kunnen autotransporter niet in bedwang houden

BREMERHAVEN

Tijdens het vastmaken in de Kaiserhafen II in Bremerhaven is donderdagmiddag een autotransporter tegen de havenpier aangevaren. Het 200 meter lange schip voer met sleepondersteuning de haven binnen toen het ongeluk gebeurde. Zowel het autoschip als een van de twee slepers liep aanmerkelijke schade op.

1 / 3
Ook de kade raakte beschadigd. (Foto politie Bremerhaven)

Ook de kade raakte beschadigd. (Foto politie Bremerhaven)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook