Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Stoomsleepboot August op laatste ligplaats

Haren

De drijvende bok Triton van Wagenborg legde onlangs de 110 jaar oude stoomsleepboot August op haar laatste ligplaats aan het Dortmund-Emskanaal ter hoogte van de aansluiting met het Haren-Rütenbrockkanaal.

1 / 1
Drijvend bok Triton legt Sleper August op laatste plek. (Foto Martin Deymann)

Drijvend bok Triton legt Sleper August op laatste plek. (Foto Martin Deymann)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook