Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Recreatievaart op veel plekken aan banden gelegd

Rotterdam

In de regio Rotterdam en in grote delen van Noord-Holland wordt de recreatievaart de komende dagen aan banden gelegd. Veel sluizen en havens zijn gesloten of zijn alleen voor de beroepsvaart toegankelijk. De maatregelen zijn bedoeld om te voorkomen dat met het zonnige paasweekeinde mensen het water op gaan.  ‘Het devies van het Havenbedrijf Rotterdam aan de pleziervaart luidt: Blijf Thuis!’

1 / 1
Recreatievaart op veel plekken aan banden gelegd. Foto HBR

Recreatievaart op veel plekken aan banden gelegd. Foto HBR

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook