Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Proef grotere diepgang in Calandkanaal

ROTTERDAM

Havenbedrijf Rotterdam is begonnen met een proef voor toelating van dieper stekende schepen in het Calandkanaal, in de Europoort. De proef wordt uitgevoerd met schepen, vaak olietankers, die lading overslaan op afmeerpalen 82, 83 en 84 langs de Landtong Rozenburg.

1 / 1
Toegestane diepgang schepen Calandkanaal mogelijk vergroot. Foto Havenbedrijf Rotterdam

Toegestane diepgang schepen Calandkanaal mogelijk vergroot. Foto Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook