Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Brussel wil speciale havens voor snelle crewwissels

Brussel

De EU-lidstaten moeten een netwerk van havens opzetten waar scheepsbemanningen snel kunnen worden afgelost. Dat dringende verzoek heeft Adina Vălean, Eurocommissaris voor Vervoer bij de lidstaten neergelegd.

1 / 1
Brussel wil speciale havens voor snelle crew-wissels. Foto CC

Brussel wil speciale havens voor snelle crew-wissels. Foto CC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook