Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Garnalenkotter HK-80 uitgebrand in Den Oever

DEN OEVER

De garnalenkotter HK-80 Sarah van Jan Foppen uit Harderwijk is zaterdagochtend 4 april uitgebrand. De 19,70 meter lange kotter die in 2016 nieuw in de vaart kwam, lag in de haven van Den Oever voor groot onderhoud. 

1 / 1
Schade aan garnalenkotter HK-80 na de brand op Haventerrein Den Oever. (Foto Brandweer Den Oever)

Schade aan garnalenkotter HK-80 na de brand op Haventerrein Den Oever. (Foto Brandweer Den Oever)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook