Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

NMT: Rijk moet juist nu sneller scheepsorders plaatsen

Rotterdam

Netherlands Maritime Technology (NMT) doet een dringend beroep op Rijkswaterstaat en Defensie hun vlootvernieuwing te versnellen. Ook pleit NMT voor een verlenging van de overgangstermijn van EU Stage V voor de inbouw van CCR2 motoren tot na 1 juli 2021. De maatregelen zijn volgens NMT nodig om een acute coronacrisis in de Nederlands maritieme maakindustrie te voorkomen.

1 / 1
Rijk moet juist nu sneller scheepsorders plaatsen. Foto Schuttevaer

Rijk moet juist nu sneller scheepsorders plaatsen. Foto Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook