Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

NML: dossier Oasis of the Seas nu voorgoed sluiten

Rotterdam

Nederland Maritiem Land (NML) doet een klemmend beroep op minister Wouter Koolmees (D66, Sociale Zaken) geen beroep aan te tekenen in de Oasis of the Seas-zaak. Ook verzoekt NML de minister af te zien van nieuwe regels  Na jaren juridisch getouwtrek, oordeelde de rechter eind maart dat de miljoenenboetes die zijn opgelegd bij onderhoud in 2014 ten onrechte zijn uitgedeeld.

1 / 1
Nederland Maritiem Land doet een klemmend beroep op minister Wouter Koolmees (D66, Sociale Zaken) geen beroep aan te tekenen in de Oasis of the Seas-zaak of de wetten aan te passen. Foto CC

Nederland Maritiem Land doet een klemmend beroep op minister Wouter Koolmees (D66, Sociale Zaken) geen beroep aan te tekenen in de Oasis of the Seas-zaak of de wetten aan te passen. Foto CC

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook