Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Boskalis zet mes in investeringen en schrapt dividend

SLIEDRECHT

Boskalis halveert zijn geplande investeringsprogramma voor dit jaar tot 200 miljoen euro en keert geen dividend over het afgelopen jaar uit. Dat heeft de maritieme aannemer uit Papendrecht donderdag 2 april aangekondigd in een ‘covid-19 update’.

1 / 1
Boskalis zet mes in investeringen en schrapt dividend. Foto Boskalis

Boskalis zet mes in investeringen en schrapt dividend. Foto Boskalis

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook