Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noodloket getroffen ondernemers opent 6 april

ROTTERDAM

Bedrijven die fors omzetverlies lijden door de coronacrisis, kunnen vanaf 6 april een tegemoetkoming in de loonkosten aanvragen. Bedrijven die aan de voorwaarden voldoen kunnen binnen twee tot vier weken een voorschot verwachten.

1 / 1
Noodloket getroffen ondernemers opent 6 april, zei minister Wouter Koolmees. Foto Arenda Oomen/Rijksoverheid

Noodloket getroffen ondernemers opent 6 april, zei minister Wouter Koolmees. Foto Arenda Oomen/Rijksoverheid

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook