Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Man komt om bij bedrijfsongeval DOK Deventer

DEVENTER

Bij de Deventer Overslag Kombinatie (DOK), een overslagbedrijf voor diervoedergrondstoffen in Deventer, is maandag 30 maart een medewerker om het leven gekomen.

Het ongeval vond plaats aan de Westfalenstraat, bij het bedrijf waar veel binnenvaartschepen worden gelost. Naar verluidt raakte de man bekneld in de silo. Op beelden van regionale media zijn hulpverleners in een hoogwerker bij de silo bezig. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook