Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Duitse brandweer takelt 200 kilo zware Nederlandse schipper van boord

Hannover

De Duitse brandweer heeft zaterdag 28 maart een zwaarlijvige Nederlandse schipper van zijn schip af moeten hijsen met een ladderwagen.

1 / 1
Duitse brandweer takelt 200 kilo zware Nederlandse schipper van boord. Foto Duitse Brandweer

Duitse brandweer takelt 200 kilo zware Nederlandse schipper van boord. Foto Duitse Brandweer

De 200 kilo zware man was onwel geworden terwijl hij op het Mittellandkanaal voer in de buurt van Hannover. De vrouw van de 60-jarige schipper sloeg zaterdag rond 6 uur ’s morgens alarm, omdat haar man niet meer reageerde. Ze zag zelf kans het schip bij de eerste gelegenheid af te meren.

Met behulp van de ladder en een speciale brancard hebben de hulpdiensten de patiënt aan land gehesen. Na een eerste onderzoek door de spoedarts werd de schipper volgens de brandweer naar een ziekenhuis gebracht. (RQ)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook