Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleipnir bunkert recordhoeveelheid LNG

Rotterdam

De Sleipnir, het grootste kraanschip ter wereld, heeft een recordhoeveelheid LNG gebunkerd. De totale geleverde hoeveelheid LNG bedroeg bijna 3.300 ton. Nog nooit eerder heeft een schip zo veel LNG-brandstof heeft gebunkerd als Sleipnir.

1 / 1
Sleipnir bunkert recordhoeveelheid LNG- 3300 ton. Foto Havenbedrijf Rotterdam

Sleipnir bunkert recordhoeveelheid LNG- 3300 ton. Foto Havenbedrijf Rotterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook