Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wärtsilä Marine test ammoniak als brandstof

Rotterdam

Wärtsilä Marine test ammoniak als brandstof.  Volgens het bedrijf kan ammoniak een bijdrage leveren  aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in zowel de scheepvaart als de energiesector.

1 / 1
Wärtsilä Marine test ammoniak als brandstof.  Volgens het bedrijf kan ammoniak een bijdrage leveren  aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in zowel de scheepvaart als de energiesector. Foto Wärtsilä

Wärtsilä Marine test ammoniak als brandstof.  Volgens het bedrijf kan ammoniak een bijdrage leveren  aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in zowel de scheepvaart als de energiesector. Foto Wärtsilä

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook