Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Echtpaar Van de Wege eindelijk weer thuis

Amersfoort

Negen Nederlandse passagiers van het cruiseschip Costa Luminosa zijn woensdag met een bus in Nederland aangekomen, meldt de Nederlandse ambassade in Rome op haar Facebookpagina. Maandag vlogen 92 Nederlandse passagiers vanuit Genua naar Amsterdam. De groep van negen bleef om gezondheidsredenen achter in het Italiaanse Savona, waar het schip na omzwervingen was aangemeerd.

1 / 2
Negen Nederlandse passagiers van het cruiseschip Costa Luminosa zijn woensdag over land in Nederland aangekomen. Foto Nederlandse Ambassade

Negen Nederlandse passagiers van het cruiseschip Costa Luminosa zijn woensdag over land in Nederland aangekomen. Foto Nederlandse Ambassade

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook