Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Ga wijs om met uitstel Belastingdienst’

Rotterdam

Vanwege de coronacrisis is de Belastingdienst de komende tijd veel soepeler met betalingstermijnen, uitstel en invorderingsrente. Een uitkomst voor veel ondernemers die financieel krap zitten. Toch is voorzichtigheid geboden, zeggen belastingadviseurs.

1 / 1
Vanwege de Coronacrisis is de Belastingdienst de komende tijd veel soepeler met betalingstermijnen, uitstel en invorderingsrente. Foto ANP

Vanwege de Coronacrisis is de Belastingdienst de komende tijd veel soepeler met betalingstermijnen, uitstel en invorderingsrente. Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook