Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Drugsschipper Moerdijk moet 32 maanden de cel in

BREDA

De rechtbank in Breda heeft schipper/eigenaar Cor B. (66) uit Breda veroordeeld tot 32 maanden cel omdat hij zijn schip voor de productie van drugs had verhuurd. De straf is lager dan de 48 maanden die het Openbaar Ministerie midden februari had geëist. Bovendien mag B. zijn schip houden. 

1 / 1
Drugslab op boot ontmanteld

Drugslab op boot ontmanteld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook