Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

KNVR: aflossing bemanning schepen steeds nijpender

ROTTERDAM

Het wordt steeds lastiger bemanning te wisselen op zeeschepen door de coronacrisis. De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KNVR) is zeer bezorgd over de groeiende problemen en dringt bij de overheid op een pragmatische aanpak.

1 / 1
KNVR: aflossen bemanning steeds lastiger door coronavirius. Foto Coral Pearl van de Nederlandse reder Anthony Veder.

KNVR: aflossen bemanning steeds lastiger door coronavirius. Foto Coral Pearl van de Nederlandse reder Anthony Veder.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook