Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Storm zwaarder dan verwacht’

ROTTERDAM

De zuidwesterstorm Ciara was zondag 9 februari zwaarder dan verwacht. Op de Noordzee werd op verscheidene plaatsen windkracht 11 gemeten en aan het eind van de middag op een booreiland ten westen van Texel werd volgens Weeronline zelfs windkracht 12 gemeten. Veerdiensten naar de Waddeneilanden gingen uit de vaart. In de havens van Rotterdam is de overslag gestaakt, alle kranen stonden omhoog.

1 / 1
Kranen op de zeehaventerminals in Rotterdam staan zondag allemaal omhoog vanwege de storm. (Foto MediaTV / Arnold Sneeuw)

Kranen op de zeehaventerminals in Rotterdam staan zondag allemaal omhoog vanwege de storm. (Foto MediaTV / Arnold Sneeuw)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook