Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Gelukkig en gezond 2020! Het 132ste Schuttevaer-jaar

DEVENTER

Als Schuttevaer-medewerkers (redactie, advertentieverkoop, klantenservice) wensen we alle lezers en adverteerders een gezond en voortvarend 2020.

1 / 2
Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug werd tijdens de mistige jaarwisseling voor de dertiende keer gehouden. (Foto Robin Utrecht / ANP)

Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug werd tijdens de mistige jaarwisseling voor de dertiende keer gehouden. (Foto Robin Utrecht / ANP)

Met een gecombineerde Schuttevaer-editie 1/2 beginnen we in druk het nieuwe decennium en onze 132de jaargang. De eerstvolgende krant ligt vrijdag 10 januari 2020 bij abonnees in de bus, is te koop in kiosken en dinsdagavond 7 januari te lezen als ePaper. Rondom kerst en de jaarwisseling slaan we twee weken over.

Het nieuwe jaar 2020 beginnen we met opnieuw een dubbelnummer op 10 januari. Deze week staat ook voor krantenlezers het nieuws op Schuttevaer.nl. Veel nieuws vanuit de afdelingsvergaderingen van Koninklijke BLN-Schuttevaer staat voor iedereen vrij toegankelijk online.

Op 23 januari is de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van Schuttevaer en Nieuwsblad Transport, op 25 maart organiseren we ons eerste Scheepsmotoren-event en 25 juni bent u opnieuw welkom op ons Multimodaal Event!

Wij gaan u het komend jaar – in 46 gedrukte edities, online op Schuttevaer.nl, in de Schuttevaer NieuwsApp, tweemaal per week in de nieuwsbrief én via de sociale media Twitter, Facebook en LinkedIn – als vanouds het maritieme wel en wee in al z’n facetten presenteren. We doen dat zo actueel en betrouwbaar mogelijk in de beste Schuttevaer-traditie al sinds 1888.

Dirk van der Meulen, hoofdredacteur

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook