Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Urker vissers redden 21 vluchtelingen uit het Kanaal

CALAIS

Urker vissers hebben zondagavond 21 vluchtelingen uit het Kanaal gered, onder wie een baby en een peuter, meldt De Stentor. De migranten probeerden met een klein bootje via de zeestraat van Frankrijk naar Engeland te komen, maar waren in de buurt van Duinkerken in problemen geraakt.

1 / 1
Urker vissers hebben zondagavond 21 vluchtelingen uit het Kanaal gered, onder wie een baby en een peuter. (Internet-foto Bemanning Z-182)

Urker vissers hebben zondagavond 21 vluchtelingen uit het Kanaal gered, onder wie een baby en een peuter. (Internet-foto Bemanning Z-182)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook