Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

UK-165 vergaat west van Texel, vissers in stuurhuis gevonden

DEN HELDER [update]

De vissersgemeenschap op Urk heeft vol verdriet, maar ook met opluchting gereageerd op de vondst van de stoffelijke overschotten van dorpsgenoten Jochem Foppen (41) Hendrik-Jan de Vries (27) van de garnalenkotter UK-165 Lummetje, die donderdag 28 november west van Texel is vergaan.

1 / 1
De 19,75 meter lange UK-165 Lummetje is in 1986 gebouwd en sinds juli 2008 eigendom van Zeevisserijbedrijf J. Foppen op Urk. Rijkswaterstaat heeft aangekondigd het schip te laten bergen. (Archieffoto Bram Pronk)  

De 19,75 meter lange UK-165 Lummetje is in 1986 gebouwd en sinds juli 2008 eigendom van Zeevisserijbedrijf J. Foppen op Urk. Rijkswaterstaat heeft aangekondigd het schip te laten bergen. (Archieffoto Bram Pronk)  

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook