Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper vaart alleen over Westerschelde

TERNEUZEN

De schipper van een binnenvaartschip is maandagmorgen 18 november geverbaliseerd door de politie omdat hij, onder andere, als enige aan boord was van het schip.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.Teunisse

    Dat mag niet op de Westerschelde. En daar moet draaiende delen ook afgeschermd zijn. Marifoon ook op blok kanaal met uitluister plicht . Ten zij de wetgever de wetten aanpast . Maaarrrr Wie maakt het autonoom varend schip vast in de sluis?, kade.?

  • H.W. Storm

    De toekomst een autonoom varend schip toch

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook