Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stikstof & Pfas: ‘Oplossing voor stagnerende baggerprojecten’

DEN HAAG [update]

Grond die een minieme hoeveelheid Pfas bevat, mag na 1 december weer worden verplaatst. ‘Dit geeft op korte termijn een oplossing voor stagnerende baggerprojecten’, zei premier Mark Rutte woensdag 13 november bij de presentatie een reeks maatregelen om de uitstoot van stikstof op korte termijn omlaag te krijgen. 

1 / 1
De werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland volgen de persconferentie van het kabinet tijdens het crisisberaad over stikstof en PFAS. ‘Ze kunnen een claim verwachten’, zegt werkgeversvoorman Hans de Boer. (Foto: ANP / Sem van der Wal)

De werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland volgen de persconferentie van het kabinet tijdens het crisisberaad over stikstof en PFAS. ‘Ze kunnen een claim verwachten’, zegt werkgeversvoorman Hans de Boer. (Foto: ANP / Sem van der Wal)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Mario Noldes

    Oplossing??????

    https://foryourinformation.nl/2019/11/11/chemours-mag-vijf-kilo-genx-per-jaar-op-oppervlaktewater-lozen/

    G.M. Noldes

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook