Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Matroos Nederlandse tanker bekneld tussen schip en kade

KEULEN-MÜLHEIM

Een 60-jarige matroos van een Nederlandse tanker is dinsdagavond 12 november op de Rijn ter hoogte van het Keulse stadsdeel Mülheim overboord gevallen en verdronken. Dat meldt de Wasserschutzpolizei in Duisburg.

De man liep zware verwondingen op toen hij tussen de kademuur en het schip bekneld raakte. Politie, brandweer en Wasserschutzpolizei Duitsburg waren rond half 7 ‘s avonds met veel inzet ter plaatse. De matroos werd uit de Rijn gereden en gereanimeerd. Onderweg naar de Uniklinik in Keulen overleed hij aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt het voorval.  (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook