Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aanvaring tanker en containerschip bij Alblasserdam

ALBLASSERDAM

Op de rivier De Noord bij Alblasserdam is dinsdagavond 5 november om 20:15 uur een containerschip in aanvaring gekomen met een binnenvaarttanker. Het containerschip maakte water en is bij de terminal Alblasserdam tegen de kant gelegd.

1 / 1
Nadat er containers waren gelost maakte de MSC Maas geen water meer. (Foto MediaTV / Mick Goeree)

Nadat er containers waren gelost maakte de MSC Maas geen water meer. (Foto MediaTV / Mick Goeree)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook