Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepshoorns blazen voor Pfas-gedupeerden

DEN HAAG

Schepen komen niet naar het Malieveld, maar de binnenvaartorganisaties Koninklijke BLN-Schuttevaer en Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) zijn solidair met alle zand- en grindschippers, baggeraars en ondernemers in andere branches die de dupe zijn van de strenge Pfas-regelgeving. Na de opening van het evenement laten bouwers en schippers een minuut lang toeters en hoorns klinken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook