Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bouwers, baggeraars én schippers: nú maatregelen

WADDINXVEEN

De politiek moet binnen twee weken maatregelen nemen om de regelgeving rond stikstof en bepaalde chemische stoffen (PFAS) ‘vlot te trekken’. Gebeurt dat niet, dan zullen meer acties volgen van bouwers, baggeraars, transporteurs en mensen uit andere sectoren. Dat kondigen de initiatiefnemers van het grote protest, dat voor woensdag 30 oktober gepland staat, aan.

1 / 2
Arnold Tuytel en Klaas Kooiker, voorzitters van Stichting Grond in Verzet, tijdens een persconferentie over het Malieveldprotest van de bouwwereld tegen het stikstofbeleid. (Foto ANP / Robin van Lonkhuijsen)

Arnold Tuytel en Klaas Kooiker, voorzitters van Stichting Grond in Verzet, tijdens een persconferentie over het Malieveldprotest van de bouwwereld tegen het stikstofbeleid. (Foto ANP / Robin van Lonkhuijsen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook