Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Bemanningslid van Nederlandse kotter vermist

BORKUM

Een opvarende van een Nederlandse viskotter is sinds maandagmiddag 7 oktober vermist op de Noordzee, 80 zeemijl ten noorden van het Waddeneiland Borkum. Aan een grote zoekactie werd door 14 schepen meegedaan, meldt de Duitse kustwacht.  

Behalve twee schepen van de Bundespolizei uit Cuxhaven, de BP 81 Potsdam en de 24 Bad Bramstedt, sloten nog 12 andere schepen zich aan bij de zoekactie. Ze troffen de vermiste persoon niet aan in de buurt van de aangegeven zoeklocatie. Toen het maandagavond donker werd is de zoekactie gestaakt.  (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook