Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Carcarrier Golden Ray kapseist in bocht, bemanning gered

BRUNSWICK

Reddingswerkers hebben voor de kust van de Amerikaanse staat Georgia alle Zuid-Koreaanse opvarenden gered die nog vastzaten in de omgeslagen carcarrier Golden Ray. Eerder werden drie mensen gered. Een vierde persoon zat in een moeilijker te bereiken ruimte van het schip, maar is er ook uitgehaald, meldde de kustwacht maandag 9 september tegen middernacht.

1 / 1
Het RoRo-schip Golden Ray werd plotseling instabiel terwijl het een bocht naar stuurboord maakte. (Foto US Coast Guard)

Het RoRo-schip Golden Ray werd plotseling instabiel terwijl het een bocht naar stuurboord maakte. (Foto US Coast Guard)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook