Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Lita valt stil op Westerschelde

TERNEUZEN

Het onder Liberiaanse vlag varende koopvaardijschip Lita is donderdagochtend 22 augustus in problemen gekomen op de Westerschelde bij Terneuzen. Kort na het middaguur kon het schip de reis naar Antwerpen hervatten.

1 / 1
De Lita ligt met stilgevallen motor voor Terneuzen. (Foto HVZeeland)

De Lita ligt met stilgevallen motor voor Terneuzen. (Foto HVZeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook