Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

VS linken Iraanse olietanker aan terrorisme

GIBRALTAR/WASHINGTON  [update] 

Het Amerikaanse ministerie van Justitie probeert met een laatste poging te verhinderen dat de Iraanse olietanker Grace 1 de haven van Gibraltar verlaat. Gibraltar laat de Iraanse supertanker Grace 1 gaan, op voorwaarde dat de lading olie niet naar Syrië wordt gebracht. Voorlopig wacht het schip op een nieuwe bemanning.

1 / 1
Gibraltar laat de Iraanse supertanker Grace 1 gaan. (Foto EPA / A. Carrasco Ragel)

Gibraltar laat de Iraanse supertanker Grace 1 gaan. (Foto EPA / A. Carrasco Ragel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook