Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Black Marlin met 18 casco’s voor Concordia Damen

ROTTERDAM

Het semi-afzinkbare schip Black Marlin arriveerde dinsdagmorgen 13 augustus aan de 8e Petroleumhaven in Rotterdam. Ze heeft 18 binnenvaartcasco’s en een kraanschip aan boord. De 18 casco’s zijn gebouwd in China en bestemd voor Concordia Damen uit Werkendam, het kraanschip voor Damen Shipyards in Gorinchem.

1 / 1
Aankomst van de Black Marlin. (Foto ANP / Koen van Weel)

Aankomst van de Black Marlin. (Foto ANP / Koen van Weel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook