Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Pure Liner 2 zinkt voor de tweede keer

ZAANDAM

Het luxe evenementenschip Pure Liner 2 uit Amsterdam is in de nacht van zaterdag op zondag 11 augustus gezonken in Zaandam. Dat gebeurde in de Isaac Baarthaven achter het pand van Jongeneel. Het schip bleek zondagmorgen water te hebben gemaakt en lag half onder water en 45 graden scheef.

1 / 1
De Pure Liner 2, nog niet gerepareerd na een incident bij Keulen-Niehl, opnieuw afgeborreld in Zaandam. (Foto AS Media)

De Pure Liner 2, nog niet gerepareerd na een incident bij Keulen-Niehl, opnieuw afgeborreld in Zaandam. (Foto AS Media)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook