Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zoektocht naar overboord gevallen matroos op de Waal

HEEREWAARDEN

De politie heeft maandag 5 augustus twee foto’s verspreid van een bemanningslid dat sinds afgelopen vrijdag op de Waal vermist is. De man, van wie de naam niet bekend is gemaakt, voer op een binnenschip van Urk en bleek op een gegeven moment niet meer aan boord te zijn. De overige bemanning schakelde vervolgens de politie in. De man is mogelijk overboord gevallen.

1 / 2
De politie deelde deze foto's aan het publiek om de kans de man te vinden te vergroten. (Foto's politie)

De politie deelde deze foto's aan het publiek om de kans de man te vinden te vergroten. (Foto's politie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook