Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Plezierschipper vaart marinehaven Den Helder in

DEN HELDER

De politie heeft zondag 7 juli in Den Helder de schipper van een zeilboot aangehouden, die in de marinehaven aan het varen was. Dat meldt de Landelijke Eenheid Noordwest van de politie op haar Facebookpagina. 

De bemanning van het patrouilleschip P6 kreeg rond 17:45 uur een melding van de verkeerscentrale Den Helder dat er zich tussen steiger 21 en 22 een pleziervaartuig in de marinehaven bevond. De schipper voer met zijn zeilboot in de buurt van het 144 meter lange marinefregat Zr. Ms. Evertsen (F805). 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(BOO)

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    Het gebeurt wel vaker dat jachten de marine haven invaren. Alleen nu was er een patrouille vaartuig in de buurt. Meestal staat er maar wat beveiliging aan de kant te zwaaien en die kan niks doen omdat er geen boten beschikbaar zijn.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook