Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Plezierschipper vaart marinehaven Den Helder in

DEN HELDER

De politie heeft zondag 7 juli in Den Helder de schipper van een zeilboot aangehouden, die in de marinehaven aan het varen was. Dat meldt de Landelijke Eenheid Noordwest van de politie op haar Facebookpagina. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    Het gebeurt wel vaker dat jachten de marine haven invaren. Alleen nu was er een patrouille vaartuig in de buurt. Meestal staat er maar wat beveiliging aan de kant te zwaaien en die kan niks doen omdat er geen boten beschikbaar zijn.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook