Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Slagzij cementtanker bij Spellen

SPELLEN [update]

De Nederlandse cementtanker Benckes, geladen met 800 ton cement, maakte zondag 30 juni slagzij op de Rijn ter hoogte van Spellen (RKM 809/810) doordat water via de ontluchting naar binnen kwam. Er was geen lekkage, de 800 ton lading in de tanks bleef droog. een lek aan de boeg.

1 / 2
De slagzij makende cementtanker Benckes. (Foto’s brandweer Voerde)

De slagzij makende cementtanker Benckes. (Foto’s brandweer Voerde)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook