Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Door hitte geplaagde bruggen Amsterdam weer open

AMSTERDAM [update]

De meeste bruggen in Amsterdam die eerder op de dag door de hitte niet meer open konden, kunnen dat nu weer wel. Dat meldt de gemeente. Ze zijn voldoende gekoeld. Drie bruggen kunnen nog niet open: de Zeilstraatbrug, de Willemspoortbrug en de Berlagebrug. Schepen, waarvoor de brug open moet, kunnen op dit moment op die locaties niet verder varen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Weer een reden temeer om geen Brug over het IJ te doen, maar voor een Tunnel te kiezen,.
    Kijk naar de Maastunnel in Rotterdam, nooit geen last van gehad, maar ja eigenwijze bestuurders , die met de centen van een ander spelen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook