Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Van der Weijden zwemt Elfsteden

HARLINGEN [update]

Van vrijdag 21 tot maandag 24 juni zijn de nachten het kortst. Maarten van der Weijden benut de zomerzonnewende voor zijn tweede poging om langs alle Friese Elf Steden te zwemmen.

1 / 1
(Foto Gijs van Hesteren)

(Foto Gijs van Hesteren)

Maarten van der Weijden heeft met zijn Elfstedenzwemtocht in Friesland 3.910.763,11 euro opgehaald voor kankeronderzoek. De zwemmer maakte dit bekend nadat hij maandagavond na 195 kilometer in Leeuwarden over de finish was gekomen en zijn elfde stempel had gekregen

Het is nog steeds mogelijk om te doneren voor zijn sponsoractie ten behoeve van kankeronderzoek – www.11stedenzwemtocht.nl. Overal langs de route moedigden grote menigtes hem aan, zoals hier aan de Zuidoostersingel te Harlingen. (HES)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook