Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Megalading drugs ook voor Nederlandse markt’

PHILADELPHIA [update]

De Amerikaanse autoriteiten hebben zo’n 15.500 kilo cocaïne in beslag genomen in de haven van Philadelphia. De harddrugs kunnen een straatwaarde hebben van 1 miljard dollar (ruim 893 miljoen euro), bericht de lokale zender NBC10. De megalading was  mogelijk niet bestemd voor de Amerikaanse markt, maar had naar Nederland en Frankrijk gebracht moeten worden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook