Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Drie doden door omslaan Franse reddingboot

LES SABLES-D'OLONNE [update]

Door een ongeval met een reddingboot van de Société nationale de sauvetage en mer (SNSM) in Frankrijk zijn vrijdag 7 juni drie opvarenden om het leven gekomen. Vier wisten zwemmend de kust te bereiken. Alle reddingstations van de Nederlandse KNRM betoonden zaterdag eer aan hun verdronken collega-redders.

1 / 1
Met de vlaggen halfstok en  herdenkingsmomenten betoonden de KNRM-reddingstations eer aan de omgekomen Franse collega-redders. (Foto KNRM)

Met de vlaggen halfstok en herdenkingsmomenten betoonden de KNRM-reddingstations eer aan de omgekomen Franse collega-redders. (Foto KNRM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook