Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wellicht ontheffing CCR-eisen voor binnenlands vervoerende schepen

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat gaat kijken of ze kleine schepen ontheffing kan geven voor de CCR-technische eisen, als die alleen in Nederland varen. ‘Dat zou voor enkele schepen een oplossing kunnen bieden’, zei de minister woensdag 5 juni in het vervolg van de commissievergadering (AO) Maritiem in de Tweede Kamer.

1 / 1
De hervatting van het Algemeen Overleg Maritiem op 5 juni. V.l.n.r. Brigit Gijsbers, directeur Maritieme Zaken op het ministerie, minister Cora van Nieuwenhuizen en de dagvoorzitter Rutger Schonis (D66). (Screenshot tweedekamer.nl)

De hervatting van het Algemeen Overleg Maritiem op 5 juni. V.l.n.r. Brigit Gijsbers, directeur Maritieme Zaken op het ministerie, minister Cora van Nieuwenhuizen en de dagvoorzitter Rutger Schonis (D66). (Screenshot tweedekamer.nl)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook