Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Carbon superjacht My Song valt van transportschip en zinkt

SOUTHAMPTON/GENUA

Een bok die in elkaar stortte is er de oorzaak van dat het superzeiljacht My Song in de vroege ochtend van 26 mei tijdens een jachttransport overboord is gevallen. Dat schrijft CEO David Holley van de gerenommeerde jachttransporteur Peters & May uit Southampton in een verklaring naar aanleiding van het incident.

1 / 2
De zinkende My Song (Foto Social Media)

De zinkende My Song (Foto Social Media)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook