Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aangevaren aanvaarbalk stremt sluis Eefde

EEFDE

Een geladen schip heeft zondag 5 mei omstreeks 16.00 uur de aanvaarbalk in sluis Eefde aangevaren. De balk was dusdanig beschadigd dat deze moest worden vervangen. Daarvoor werd de scheepvaart enige uren gestremd.

1 / 1
De aangevaren aanvaarbalk bij sluis Eefde. (Twitterfoto verkeersleider Hetty)

De aangevaren aanvaarbalk bij sluis Eefde. (Twitterfoto verkeersleider Hetty)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook