Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Het kan nog: maak hier uw Schuttevaer Motorenquiz 2019

DEVENTER [update]

Maak kans op eeuwige roem en win de felbegeerde Schuttevaer SHVP Wisseltrofee.

1 / 1
Maak hier Schuttevaer Motorenquiz 2019

Maak hier Schuttevaer Motorenquiz 2019

Voor het eerst kunt u de roemruchte Schuttevaer Motorenquiz snel en eenvoudig online invullen. Klik hier en beantwoord de 25 meerkeuzevragen. De inzending sluit 23 april, de winnaar wordt 3 mei bekendgemaakt. De feestelijke prijsuitreiking is in het bijzondere museum vol werkende scheepsmotoren van de SHVP in Papendrecht. (PN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook