Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

DEME gaat toch Elbe baggeren: 238 miljoen euro

HAMBURG

Het Belgische baggerbedrijf Nordsee Dredging International (DEME) gaat voor 238 miljoen euro het baggerwerk van de Elbe van de Noordzee naar Hamburg uitvoeren. Dat meldt de Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung Hamburg. DEME wacht nog op de officiële bevestiging.

De gunning kon worden verleend omdat Boskalis de rechtsgang naar het Oberlandesgericht Düsseldorf heeft ingetrokken. Ook de eis van Boskalis om de gunning niet te verstrekken, zolang de rechter zich er niet over heeft uitgesproken, is van tafel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook