DEME gaat toch Elbe baggeren: 238 miljoen euro

Het Belgische baggerbedrijf Nordsee Dredging International (DEME) gaat voor 238 miljoen euro het baggerwerk van de Elbe van de Noordzee naar Hamburg uitvoeren. Dat meldt de Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung Hamburg. DEME wacht nog op de officiële bevestiging.

De gunning kon worden verleend omdat Boskalis de rechtsgang naar het Oberlandesgericht Düsseldorf heeft ingetrokken. Ook de eis van Boskalis om de gunning niet te verstrekken, zolang de rechter zich er niet over heeft uitgesproken, is van tafel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

DEME gaat toch Elbe baggeren: 238 miljoen euro | Schuttevaer.nl

DEME gaat toch Elbe baggeren: 238 miljoen euro

Het Belgische baggerbedrijf Nordsee Dredging International (DEME) gaat voor 238 miljoen euro het baggerwerk van de Elbe van de Noordzee naar Hamburg uitvoeren. Dat meldt de Wasserstraßen- und Schifffahrtsverwaltung Hamburg. DEME wacht nog op de officiële bevestiging.

De gunning kon worden verleend omdat Boskalis de rechtsgang naar het Oberlandesgericht Düsseldorf heeft ingetrokken. Ook de eis van Boskalis om de gunning niet te verstrekken, zolang de rechter zich er niet over heeft uitgesproken, is van tafel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer